Care Bikers

logo_achmea_300dpi-e1323958473564-300x300En dan staat deelname aan Alpe d’HuZes op mijn Bucketlist… dan moet het wel gebeuren….

Zo ben ik op een dag ergens eind juni aan het werk, zie ik een collega voorbij komen, die ik niet zo vaak zie. En ik weet van hem dat hij in het verleden met een team collega’s mee heeft gedaan… “Albert!” roep ik: “heb je heel even?” …

En we raken in gesprek. Ik vraag hem of hij volgend jaar nog gaat meedoen aan het evenement. In 2015 is er geen team van Achmea geweest, zo weet ik. Maar hij pakt het goed op. Ja er is misschien sprake van volgend jaar (2016). Ik zorg dat je een uitnodiging krijgt!

Zo gezegd, zo gedaan en binnen een week ontvang ik een uitnodiging van een andere collega. Reikhalzend zie ik er naar uit, maar ik heb thuis nog wel wat uit te leggen. Ik had nog niets gezegd. Maar dat ging gelukkig goed, mijn lieve vrouw wist wel dat ik dit nog ooit eens graag wilde. Ze vat het dus goed op.

De “vergadering” komt, tijdens een lunch. Het moet natuurlijk in eigen tijd. Geen probleem. En dan wordt er een voorstel rondje gedaan. Gelijk motivaties er bij en inventarisatie wie wel wil. Al snel blijkt het haalbaar te zijn. Er wordt een volgend overleg gepland voor na de zomer vakantie.

En in dat 2e overleg is al snel duidelijk dat er een team geformeerd gaat worden. Er zijn er genoeg die weer willen. Velen zelfs die al veel vaker zijn geweest. Super, het gaat door en ik ben helemaal blij. Eindelijk is het zo ver. Ik begin direct mijn trainingen op te voeren. En al snel heb ik een racefiets te leen! Team Care Bikers 2016 is “geboren”. 2 juni 2016 gaan we er vol enthousiasme tegen aan/op…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: