De inschrijving, 6 keer?

En dan is het zover, inschrijving als deelnemer.

De teamcaptain meld het team aan, daarna krijg ik via mail de aanmelding en verzoek de rest in te vullen. Er komen ook kosten bij kijken, daar krijg ik onder andere een wielerbroek en shirt voor terug. Het shirt heeft sponsors nodig! vanaf 500 EUR kan je een logo op het shirt van jou en je team krijgen, zo lees ik al snel. Klinkt goed! maar ook een uitdaging om deze sponsors te zoeken. “Maar daar ga ik me later druk om maken, nu eerst verder met het inschrijven” zo redeneer ik.

Tot ik op de vraag stuit: “hoe vaak gaat u omhoog?” oei….. Daar heb ik wel kort over nagedacht, maar nu moet ik het invullen. Ik ben al een aantal jaren lekker aan het mountainbiken. Vooral de laatste paar jaar gaat het erg lekker. Ik heb flink aan mijn conditie gewerkt en kan tegenwoordig met een gerust hard met vrienden mee die er een flink tempo op nahouden. Zonder al te veel moeite lukt het me zelfs het laatste half jaar. Daarnaast ben ik al een jaar aan het hardlopen. Ik voel me sterk, fit en gezond.

Maar 6 keer een berg van de Hors catégorie beklimmen… Dat klinkt “makkelijk” maar ik ga dit echt niet onderschatten. Het houd me best even bezig. Wat moet ik hier mee? ga ik hier 2, 3 of misschien 4 keer invullen? of toch….? 6? tjonge!

Uiteindelijk besluit ik om de lat hoog te leggen: 6! Maar met de dubbele gedachte: hier ga ik op trainen, maar als ik ’t niet red, dan is 4 keer ook wel goed…. en de 2e gedachte: het evenement heet niet voor niets alpe d’HuZES. De gedachte is ooit geweest, zonder ambitie kom je er niet.

Dan denk ik weer aan het motto: Opgeven is GEEN optie! Een spreuk op mijn lijf geschreven, zo weten mijn collega’s best wel. Ik geef niet snel op, helemaal niet snel. “nooit”

En dan beredeneer ik verder, is dit dan zo’n belangrijke vraag voor de inschrijving? Doe ik het hier voor? 6 keer? NEE! Natuurlijk, het is een mooie uitdaging. Maar de veel belangrijkere lat die er is, is het streefbedrag van 2500 EUR. Dat bedrag moet ik ophalen voor het goede doel! het gevecht tegen kanker! DAAR doe ik het voor!

Opgeven is geen optie, help je mee?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: