Armbandjes

DSC_5805.JPGTe koop! siliconen armbandjes met de tekst “opgevenisgeenoptie.nl” en “Alpe d’HuZes 2019”.  Er zijn 2 maten, 1 voor brede (volwassen) en 1 voor smalle(re) pols. Kosten 3,5 euro voor de volwassen variant en de kindervariant kost 3 euro. Opbrengst gaat uiteraard naar de AD6. Dit geld wordt gebruikt voor projecten goedgekeurd bij KWF.

Fundraising… sponsoring…. geld ophalen. Een kern onderdeel van deelname aan Alpe d’HuZes. Een onderdeel dat, naast het 6 maal beklimmen van de berg, op zichzelf een enorme uitdaging is.

Leuren… soms lijkt het wel zeuren… het is niet mijn ding. Maar het is noodzakelijk. Gelukkig kan je ook effort steken in iets doen voor een ander en er voor betaald krijgen. Een dienst verrichten. Of…. een product verkopen en de opbrengst doneren. Een beetje handelen. Daar houd ik wel een van.

3 jaar geleden heb ik op deze manier een rookworsten actie gehouden. Dit jaar wilde ik wat anders. Een beetje googelen bracht me op dit idee. En weer wat verder onderzoeken bracht me bij een paar sites waar je dit soort bandjes zelf kan samen stellen en bestellen. Zo gezegd …zo gedaan. Een armbandje als herinnering. Of om mensen te triggeren wat er op staat zodat je een gesprekje over de AD6 kan aangaan. Wat weer kan helpen voor extra donaties.

De bandjes zijn bij mij te verkrijgen. Ik zal ook de Alpe d’HuZes dagen bezoeken en bij de deelnemersmarkt staan. Op de eerste AD6 dag in Nieuwegein afgelopen week heb ik er al heel wat kunnen verkopen met een mooie opbrengst. Gemist? geen probleem er komen nog 2 dagen aan. En anders kan je ze altijd in de week op de berg nog bij me verkrijgen.

3 gedachten over “Armbandjes

Voeg uw reactie toe

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑