Een fijn oud en nieuw gewenst…

2018

Sportief gezien was 2018 een uitstekend jaar.  Met m’n “nieuwe” cube racefiets en de vrije woensdag was dit ook wel een logisch gevolg. Komt natuurlijk ook nog bij dat het qua weer ook een erg aangenaam jaar was om buiten te zijn.

strava 2018Naast deelname aan de Classico Boretti en het avontuur naar mijn ouders in het westen van het land is vooral de Noord Veluwe zeer veelvuldig doorkruist. Nederland is wat dat betreft een voortreffelijk land qua infrastructuur. En met het veluwse landschap kon ik dit jaar toch nog flink wat hoogtemeters maken: bijna 19.000 in totaal. En met zo’n 6.700 kilometer is er flink wat af gefietst….

Ook mocht ik nog wat KOM-tjes op m’n “erelijst” zetten. 5 in totaal. vooral long distance segmenten. Iets waar ik een jaar geleden nog niet over durfde te dromen. 2018-12-29 19_25_50-Window

2019

Al met al een prima jaar…. een goede voorbereiding richting Alpe d’HuZes. Ik kijk er naar uit. Met enkele teamleden al gebrainstormd wat we die week nog meer willen doen. Col d’Ornon? een leuke opwarmer voor als we aangekomen zijn…col de la Croix de Fer? Le Galibier? Zal ie al sneeuw vrij zijn? Glandon? Télégraphe? leuk om eens te googlen. Deze winter nog maar eens de hoogteprofielen bekijken via klimtijd.nl…. zal het weer meezitten? Nu is het een mooi moment om er in de donkere wintermaanden eens naar te kijken.

Wat al wel vast staat is mijn deelname aan de Classico 2019. Alhoewel ik totaal niet van die massatochten houd, ga ik er zeker heen. Met start/finish in Papendal zullen er genoeg hoogtemeters inzitten. Daarnaast is de langste afstand gepland (165 km). Dit 1 maand voor de Alpe d’HuZes is het een ideale toertocht als voorbereiding. Organisatie was afgelopen keer ook prima op orde.2019

Daarnaast staat ook al vast dat ik nog een keer lekker in Limburg rond ga fietsen samen met m’n broer. Kunnen we gelijk heerlijk bijkletsen.

en verder?…. we gaan ’t zien.

Ik ben dankbaar dat ik me zo gezond en fit mag voelen en hoop dat vooral te mogen blijven.

Fijne dagen!

Voor nu: een ieder een fijn oud/nieuw gewenst!

vuurwerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: