Geld ophalen

SponsorsWantedEen dingetje

’t Is voor mij wel een dingetje… iets vragen aan een ander… maar er niet direct iets voor terug geven. Het zit in mijn aard waarschijnlijk… Ik hou van eerlijk oversteken.

Toch is de combi van mijn hobby (fietsen) en iets goeds doen voor een ander een geweldig iets. Het is een levens ervaring waar ik in 2016 via de Alpe d’HuZes voor het eerst in het groots mee te maken kreeg. Het heeft me veel geleerd. Ook om een “angst” te overwinnen. Want iets vragen van een ander mag best, vooral als je het vraagt vanuit je hart. En het helpt natuurlijk enorm dat je iets vraagt dat niet direct voor jezelf bedoeld is. Eerlijk is eerlijk, ik heb er zelf mentaal heel veel aan (gehad) Het maakt mij sterker! Ik leer er van in vele opzichten! 

Toch is het ook dit jaar weer een “dingetje”. Maar met de ervaring vanuit het verleden in mijn rugzak, merk ik dat het me minder moeilijk valt. Ergo, met nog een maand te gaan ben ik al ruim over het bedrag heen dat ik 3 jaar geleden mocht ophalen. Ja natuurlijk de tijden zijn economisch gezien ook veel beter nu. Dat helpt, zeker weten! Toch zie ik dat ik geleerd heb van de vorige editie. Geduld hebben is daar zeker een onderdeel in het leerproces geweest.

Samen

Team logo

Wat ik erg leuk vind aan deze editie is de manier hoe we als team samen geld proberen op te halen. De vele, vele events die er georganiseerd worden. Een pub quiz, ladies only, een fiets tocht, Kom in de Kas, Bingo, rommelmarkt, dineetjes, ik vergeet er vast nog wel een paar… het is geweldig. En dan ook de “handel”: Een wijn actie, flessen openers, polsbandjes, handdoeken, tuin decoratie…. het gaat maar door… en een energie dat er in het team zit… Geweldig!

Het gaat goed

Het gaat heel goed, maar wat mij betreft is het nog lang niet genoeg! Ik dank alle mensen die me tot nu gesteund hebben heel hartelijk. Samen werken we zo aan een betere toekomst. Samen, dat maakt het meer dan de moeite waard! Met nog een maand te gaan daag ik echter een ieder uit om zeker door te gaan met doneren! f19968aeccb9560385fc45f90f60bebbik ben heel benieuwd hoeveel ik en het team aan sponsoring naar de berg mag brengen! we tellen hard af naar 6/6… nog 28 dagen te gaan…  Ik voel me gesteund en gedragen, ik heb er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: