De laatste dagen voor vertrek

Wat is de deelname voor 2019 een geweldige ervaring tot nu toe! Met het team zijn er al zoveel mooie initiatieven geweest. Ben ik werkelijk overweldigd met giften! Soms uit een hoek die ik helemaal niet had verwacht. Wat ben ik dankbaar voor ALLE giften! en wat een super resultaat! €3.790… (incl toezegging van m’n hoofdsponsor) daar waar ik initieel met het streefbedrag van €2.500 begon. En dan het team! de grens van €30.000 is bijna doorbroken! Wat gaaf zeg!

De laatste dagen voor vertrek zijn aangebroken. De voorbereidingen voor reis en verblijf zijn begonnen. Nog een laatste oproep voor donaties…

De fiets is schoon gemaakt, ketting in ’t vet. Hoe gaat ’t weer worden? (beetje regen wordt wel verwacht…) Wat neem ik allemaal mee? wat is het adres ook al weer? welke route? koersboekje klaar. bezinningsavond in de agenda. Wat wordt er in de week van me verwacht? (koken en zo?)…. een laatste vergadering, fotoshoot… de “spanning” stijgt.

Maar meer ook: de zin! ik zie er zo enorm naar uit! Ik ben dankbaar dat ik me fit mag voelen. Dat helpt natuurlijk zeker mee. Flink getraind, dat ook natuurlijk….

Op het werk loop ik rond, iedereen vraagt ernaar… fijn zo’n hart onder de riem.  Wil je de dag meebeleven? dat kan! er is een speciale Alpe d’HuZes app (android/ios) Je kan me zo op donderdag 6 juni live volgen! ook via internet: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/home

enne… doneren kan nog steeds!!! op naar de €4.000?   https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/HenkBinnendijk373/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: