Een team vormen

Tja en daar zat ik dan… een wens om Giro di Kika te rijden. Maar liever niet alleen. Vanwege de datum (eind juni) kan mijn vrouw niet mee in verband met de kinderen en school. En ik weet geen team in de buurt. Dan zit er eigenlijk maar 1 ding op: zelf op zoek gaan naar mede Kika strijders.

Social media
In deze tijd waarin social media hoogtij viert, moest daar maar eens gebruik van worden gemaakt. Zo gezegd, zo gedaan: 1 bericht op facebook… en warempel al snel reageert een dorpsgenoot… Marcel: Ik wil wel mee! TOP! samen benaderen we andere ons bekende wielergekken uit ons dorp die misschien mee willen…. en een paar dagen later volgen nog 2 mannen. Zwagers: Alex en Bert. In eerste instantie willen ze voor de Classico mee. Ja dat kan wel. We besluiten een rondje samen te rijden om er nog eens over te praten… en algauw zijn beide heren om: we rijden de gehele GirodiKika. Hoe fantastisch! Enkele dagen later zijn we alle vier ingeschreven.

Begeleiders

Naast de fietsers worden al snel 2 mensen gevonden die ons willen gaan begeleiden. Handjes er bij voor sponsor acties, maar ook met de week zelf… super handig! van harte welkom Henk & Marinus. En zo zijn we al met 6 man. Ps: we staan nog steeds open voor extra hulp en fiets(t)ers!! meld je gerust bij mij of 1 van de andere teamleden.

De eerste stappen

Tja en als initiatiefnemer maar snel even doorpakken. Een afspraak voor een eerste overleg wordt gepland. Bij Marcel is er plek, dat is fijn! Een agenda is opgesteld voor wat structuur. Het helpt dat ik al 2 keer eerder met de Alpe d Huzes heb meegedaan. Dan weet je wel zo’n beetje wat er allemaal bij komt kijken.

Op facebook is er nu een teampagina opgericht. Zo kan er vanuit het team gecommuniceerd worden. Voor de interne communicatie wordt uiteraard een whatsapp groep gebruikt

Verder neem ik contact op met kika. Ze voorzien me van promotie materiaal. Erg handig om bij de sponsoracties ter beschikking te hebben. Zo worden we goed zichtbaar en is ook het doel waarvoor we deze reis ondernemen goed zichtbaar. Een dag of 2 later staat de postbezorger al voor de deur met het pakketje.

Bij het ophalen van m’n zoon van school sta ik met een andere vader te praten. Hij vertelt over zijn reis als zelfstandig ondernemer: fotograaf… 1 en 1 = 2. Al snel komt mijn actie ter sprake en is de toezegging binnen voor het maken van een professionele teamfoto… En al pratende komt er een ander vader bij staan. Hij werkt bij een groot en bekend fietsenmerk… ja hoor hij kan me wel aan een bergverzetje voor mijn racefiets helpen (een 34-er is wel zo fijn voor de extra steile stukjes waar Italië om bekend staat). Ook weer geregeld.

oei ja euh teamfoto: dan wil je wel gelijke looks hebben. Op zoek dan maar naar hoe ik aan een leuk tenue kan komen. Ik neem contact op met een zakelijke kennis die dit al eens heeft gedaan. Info wordt ingewonnen. Kennis die ik mooi mee kan nemen naar de eerste vergadering.

En met deze komende vergadering gaan we oa brainstormen over leuke acties! Maar gewoon sponsoren kan ook: Bezoek gerust eens onze teamsite: https://www.girodikika.nl/knobbel-epe

#ikfietsvoorkika #knobbelepe #gdk #trampenvoorhetleven #team

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: