Over Henk

DSC_9843Mijn naam is Henk Binnendijk, werkzaam als (Big) Data engineer bij Centraal Beheer Achmea. Ik ben getrouwd met Bettine en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Als fervent fietser maak ik wekelijks mijn rondjes. Ik woon op de Veluwe, genietend van deze schitterende omgeving met een schitterende flora en fauna. Daarnaast houd een beetje fotografie als hobby me ook van de straat.

Deze blog heb ik ooit opgericht om verslag te maken van mijn “reizen” naar het evenement Alpe d’HuZes op 2 juni 2016 en 6 juni 2019. In 2022 hoop ik verder verslag te doen van mijn nieuwe uitdaging. Dit keer komt de Stelvio pas in Italië op het programma met Kinder Kankervrij (KiKa) als doel. Maar voordat ik op deze Stelvio mag finishen gaan er eerst 5 etappe’s vooraf met in totaal ongeveer 600 kilometer lengte en 16.000 hoogtemeters.

In deze reeks van blogs kan je mijn ervaringen lezen over de tijd tussen inschrijven voor het evenement en de dag zelf. Wat maak ik mee, hoe gaan m’n trainingen, hoe verlopen de voorbereidingen etc etc.

Veel lees plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: